Even voorstellen….

Wij zijn Jeannette en Cor Faro. We hebben één zoon (Don). We zijn geboren in Enschede maar wonen al jaren in Almelo. Na vele jaren enorme fans te zijn van de heerlijke zandstranden aan de Middellandse Zee in Zuid-Frankrijk willen we ook graag de mogelijkheid hebben om eens te overwinteren in de warmte.

Daarom hebben we een prachtig appartement gekocht in Spanje. Dit vakantieappartement ligt op 1600 meter van de kust in Torrevieja en op 30 km. ten zuiden van het vliegveld in Alicante.

Nog steeds zijn we even enthousiast over de cote d’azur in Frankrijk. We zullen er nog vele jaren komen voor onze eigen vakanties maar ook voor onze vele gasten. We zijn meteen ook heel erg enthousiast geworden over de sfeer in Spanje en ons mooie nieuwe appartement in een prachtig complex met 2 geweldige zwembaden. We voelen ons hier al heel snel thuis. En wij hopen u ook.

U kunt al uw vragen stellen door ons te bellen (mobiel) +31 6 22 92 77 90

U kunt ons ook een mailtje sturen via info@hetisfijninspanje.nl of contact met ons op via de contact pagina. We zullen altijd direct reageren.

Met vriendelijke vakantiegroet,

Jeannette en Cor Faro
De Delle 65
7609 CE Almelo
Mobiel: +31 6 22 92 77 90