Reserveren of wilt u eerst meer weten over Corona?

Op dit moment krijgen we dagelijks informatie uit Spanje en van onze gasten. Toeristen in dit gebied hebben het geweldig naar hun en vieren ongestoord lekker hun vakantie. Voor de veiligheid hebben wij vastgesteld dat je beter in Torrevieja kunt zijn dan in Nederland.  In Spanje is vaccinatiegraad duidelijk hoger dan in Nederland en zijn er constant verplichtingen geweest om binnen bij verplaatsing altijd een mondkapje te dragen en de handen te ontsmetten. Je komt zonder deze maatregelen winkels en restaurants niet binnen. Alle restaurants hebben binnen maar ook op de terrassen buiten de indeling van de tafels zo gemaakt dat er voldoende ruimte is om afstand van elkaar te houden.

indien U door corona niet mag afreizen naar onze vakantiebestemming laten wij aan U de keuze tussen: Alle betalingen terug ontvangen of uw vakantie naar een later tijdstip te verplaatsen.

Wij vinden het altijd erg prettig om alle vragen die er zijn persoonlijk te beantwoorden en waar gevraagd goed advies te geven, zodat u volledig voorbereid bent op een fijne vakantie. Zo krijgen ook al onze vakantiegasten 8 weken voor vertrek een boekwerkje met heel veel informatie over het appartement, de omgeving en heel veel nuttige tips voor trips.

U kunt al uw vragen stellen door ons te bellen (mobiel) +31 6 22 92 77 90

U kunt ons ook een mailtje sturen via info@hetisfijninspanje.nl of onderstaand contactformulier gebruiken om uw vragen aan ons te mailen. Wij zullen altijd direct reageren.

Met vriendelijke vakantiegroet,

Jeannette en Cor Faro
De Delle 65
7609 CE Almelo
Mobiel: +31 6 22 92 77 90