Reserveren of wilt u eerst meer weten over Corona?

Wij willen u graag op de hoogte houden over de corona in Torrevieja. Ondanks het feit dat er bijna geen corona is geweest in Torrevieja, draagt iedereen een mondkapje in afgesloten ruimten. Dit is natuurlijk ook verplicht. Alles is gewoon open, zowel de winkels, restaurants en de stranden. Het bedienend personeel in de restaurants en winkels zijn voorbereid en dragen ook mondkapjes. Er zijn, hier en daar wat tafeltjes weggehaald om meer ruimte te maken. Op de vele stranden zijn de ruimtes ingericht zodat je op voldoende afstand van elkaar bent. In de eigen tuin van het appartement voelt het gelijk alsof je in je eigen tuintje zit. In de 2 grote zwembaden van het resort is zoveel ruimte dat corona niet in je opkomt. Komt natuurlijk ook omdat heel veel mensen bang zijn en de keuze hebben gemaakt om in eigen land te blijven. Op dit moment krijgen we dagelijks informatie van onze gasten die het geweldig naar hun zin hebben en lekker vakantie vieren. Voor de veiligheid hebben wij vastgesteld dat je beter in Torrevieja vakantie kunt vieren dan in Nederland op de overvolle eilanden of campings aan de kust in Nederland.

Wij vinden het altijd erg prettig om alle vragen die er zijn persoonlijk te beantwoorden en waar gevraagd goed advies te geven, zodat u volledig voorbereid bent op een fijne vakantie. Zo krijgen ook al onze vakantiegasten 8 weken voor vertrek een boekwerkje met heel veel informatie over het appartement, de omgeving en heel veel nuttige tips voor trips.

U kunt al uw vragen stellen door ons te bellen (mobiel) +31 (0) 6-22927790 of (privé) +31 (0) 546-539120.

U kunt ons ook een mailtje sturen via info@hetisfijninspanje.nl of onderstaand contactformulier gebruiken om uw vragen aan ons te mailen. Wij zullen altijd direct reageren.

Met vriendelijke vakantiegroet,

Jeannette en Cor Faro
De Delle 65
7609 CE Almelo
Tel: +31 (0) 546-539120
mobiel: +31 (0) 622927790