In en rondom Torrevieja is er een heerlijk bruisende omgeving. Naast de prachtige stranden is er nog veel meer te beleven. Vele boulevards en leuke plekken om naar toe te rijden met vertier voor alle leeftijden. 
We geven een paar voorbeelden:De boulevards in Torrevieja.

Geweldig gezellig en goed eten in de vele restaurants aan de grote boulevard in Torrevieja met zicht op de zee.

 

Bezoek eens een echte Spaanse Finca, Rebate in het binnenland, op 20 km. afstand, voor een heerlijk diner of lunch.

Met live muziek.

 

Een dag plezier met voor ieder wat wils. La Zenia, een prachtig shopping en uitgaanscentrum. Zenia ligt op 2,5 km van het appartement.Zelfs een kinderparadijs.Alle bekende winkels en hot spots zijn er aanwezig.

 

Een dagje naar Cartagena.Een prachtige havenstad met veel oude historie. 

Authentiek mooie winkelstraten.

 

 

Golfen op de mooiste banen van Europa. 
Binnen 3 km vanaf het appartement liggen 3 fantastische golfbanen.Voor de golfers onder u beslist een aanrader.Binnen een straal van 20 km. zijn er nog 15 golfbanen.

 

 

Vergeet vooral niet een keertje in Villamartin uit te gaan eten. Een geweldig binnenplein met talloze verschillende prima restaurantjes  op 2,5 km. van het appartement.
Midden op het plein is een podium waarop op verschillende avonden live muziek aanwezig is.Restaurants naar keuze uit alle landen:  Duitse, Chinese, Taiwanese, Engelse, Italiaanse,Turkse, Argentijnse, Indiase en Zweedse keuken.Het eten is er heel erg goed en erg goedkoop.

 

Bestel een keertje een tafeltje aan het water bij Restaurant Nautic aan het oude haventje van Torrevieja. Volledig heerlijk keuze menu voor €14,95.
 Ook In de buurt van het appartement zijn meerdere winkelcentra met leuke barretjes en restaurants, zelfs aan de overkant van de straat zit een prima Italiaans restaurant met een prima keuze menu voor € 9,80.
En er is nog veel meer te doen!
Naast al deze sturen wij een boekwerkje naar alle gasten met veel meer informatie.