Hugo en Miranda Kievits zijn al jaren onze vrienden en buren in Almelo. Meegezogen door ons enthousiasme over Spanje hebben zij ook een prachtig nieuw appartement gekocht op 1200 meter van de zee.  Onder de rook van Torrevieja. Het appartement ligt in het midden van de gezellige dorpjes Los Los Alcázares en Los Narejos. Het gebied heeft enkel en alleen laagbouw wat het wel heel mooi maakt.

Het appartement van de fam. Kievits ligt in het nieuwe resort aan de rechterkant op de derde verdieping.

Dit is de uitkijk aan de achterkant van het appartement. Naast een eigen grote parkeerplek in de garage onder het resort is er ook voldoende ruimte om uw auto aan de achterkant te parkeren.

Vanuit het balkon aan de voorkant van het appartement heeft u direct zicht op het zwembad. Het appartement ligt op de derde verdieping en heeft natuurlijk een lift.

Een heerlijk zeer groot balkon van 26 m2.

Je hebt vanuit het balkon ook nog zicht op zee op ongeveer 1200 meter.

Een zeer mooie ingerichte living met de mogelijkheid voor een 5e en 6e persoon doordat de bank als 2 persoonsbad kan functioneren.

Een grote flatscreen met alle Nederlandse zenders.

De keuken is zeer compleet uitgerust het zal U aan niks ontbreken.

Wel wel moet worden gezocht is dat ook hier de lage prijzen in de vele gezellige restaurantjes op loopafstand niet echt uitnodigen om zelf te gaan koken.

De master bedroom heeft een eigen glazen badkamer met WC en inloopdouche.

De 2e slaapkamer heeft ook een eigen badkamer op de gang. Ook met WC en inloopdouche.

Mooie stranden en voor kinderen ideaal om te zwemmen er is  geen golfslag.

De prachtige Mall in Torrevieja. Voor een dagje winkelen perfect en op korte afstand.

Zeer dichtbij zijn er prachtige golfbanen.

Miranda en Hugo verwelkomen u graag als gasten en wij brengen U graag met hun in contact. De voorwaarden waar zij onder verhuren zijn gelijk aan onze voorwaarden op de site. Ook de weekprijzen komen overheen met onze prijzen.