Beste Cor & Jeannette

Wij hebben met veel plezier 3 weken mogen verblijven in jullie mooie en complete woning in het zonnige Torrevieja. De vakantiepret begon al bij de boeking die begon met een erg fijn gesprek met Cor. Wij waren daarna meteen enthousiast. Dit enthousiasme werd alleen maar groter bij aankomt in Torrevieja. Een fijne woning van alle gemakken voorzien in een rustige wijk. 2 mooie zwembaden om te gebruiken en de auto kon veilig in de garage onder het complex staan. Als wandelaars hebben wij de wijde omgeving gezien en ook wat tips van jullie kunnen gebruiken. Genoten van de mooie natuur, boulevards en eetgelegenheden. Onze  tienerdochter kon lekker shoppen in de diverse winkelcentra in de buurt. Veel gebruik gemaakt van de lokale elektrische step-verhuurder  (Superpedestrian). Hierdoor ben je snel bij winkels, restaurants en het stadje met de mooie boulevard. Al met al een hele fijne vakantie die voor herhaling vatbaar is. Jullie bedankt voor de goede service en tot in de nabije toekomst. 

Groet Marissa, Maud & Henk