Beste Jeannette en Cor

Wij zijn inmiddels weer veilig thuis in Oost-Groningen maar wat hebben wij genoten van een weekje in jullie appartement in Torrevieja.

De reden van ons verblijf was het bezoeken van onze dochter die voor een half jaar stage verblijft in Almoradi, gecombineerd met een vakantie in de omgeving van Alicante.

Wat hebben we genoten, veel gezien en veel gedaan.

Een echte aanrader is een bezoek aan het stadje Orihuela en daarbij een wandeling naar Cruz de la Muela. Dit is een stevige wandeling van 2,5 uur ( heen en terug). Wat een uitzicht.

Ook Rojales is een prachtig dorpje met vele bijzondere grotwoningen waar kunstenaars verblijven (Cuevas del Rodeo ).

Tevens hebben wij de zoutmeren in Torrevieja bezocht en zelfs flamingo’s gespot in Santa Pola.

De stad Alicante met de enorme burcht ( Castell de la Santa Barbara ) bovenop de berg was indrukwekkend en het bezoeken waard. Ook de stad zelf met de prachtige boulevard en het prachtige Plaza del Carmen was genieten.

Onze laatste dag hebben wij een bezoek gebracht aan de stad Elche met de prachtige palmentuin ( El Palmerar) en de stad waar onze dochter verblijft, Almoradi.

We hebben het enorm naar de zin gehad in jullie appartement met alle voorzieningen, inclusief het heerlijke zwembad. 

We hebben echter geen gebruik gemaakt van de oven, kookunit en vaatwasser omdat we dagelijks gebruik hebben gemaakt van de vele gezellige betaalbare restaurants in de omgeving.

Kortom, het was zeer de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet,

Ramon, Silja, Emma, David en Laura Brouwer