Beste Cor en Jeannette,

We hebben een ontzettend leuke vakantie gehad in jullie mooie appartement in Torrevieja. Het heerlijke zwembad (dat we vrijwel altijd voor onszelf hadden), de dubbele badkamers en airco’s en de supermarkt op 100 m. afstand maakten het geheel tot een zeer aangenaam en comfortabel verblijf. ‘s Avonds lekker uit eten bij Altomar aan de overkant!! We hebben de excursie naar de zoutmeren (“de roze zee”) gedaan, op de stranden van La Mata en Mil Palmeras gelegen, Cartagena bezocht en winkelcentrum La Zenia. Geen tot weinig hinder gehad vanwege Coronamaatregelen. Mondkapje op straat en in winkels, maar niet op het strand en in restaurants en terrassen. Achteraf gezien was een week tekort, dus een goede reden om nog een keer terug te komen!
De kids hebben genoten!!!

Bedankt!!!

Fam. Sauer

Borne