Omdat ons nieuwe appartement vanaf juli 2019 gaan verhuren, zijn we zo vrij om zelf de eerste reactie te schrijven. We waren op uitnodiging van MASA Nederland in Spanje. Eigenlijk alleen om te voelen of Spanje ons hetzelfde fijne gevoel kan geven als Zuid-frankrijk al jaren doet. Met als extra voordeel dat de Costa Blanca Zuid een prima plek is om te overwinteren. Zonder van plan te zijn om direct over te gaan tot een aankoop zijn we begonnen aan deze heerlijke week. Na 3 dagen waren we verkocht en konden we geen nee zeggen tegen een unieke kans die ons door MASA geboden werd. We zijn nu in het bezit van een heerlijk appartement in een mooie warme omgeving en heel dichtbij de stranden. De rest hopen wij van u te lezen, maar wij zijn heel enthousiast.

met vriendelijke vakantiegroet,

Jeannette en Cor faro