Voor de 2e keer neergestreken op Camping de Berard en inmiddels is de laatste dag van de 2 weken alweer aangebroken. Twee weken lijkt heel wat als je aan de vakantie begint, maar ze zijn weer omgevlogen, mede door het fantastische weer. Alleen de eerste zondag trok een onweersbuitje voorbij waarvan we hier alleen wat regen kregen. Alle overige dagen was het tussen de 26 en 34 graden. We hebben volop genoten van enkele dagtripjes o.a. het bezoeken van een aantal leuke dorpjes in het achterland. Verder zijn we natuurlijk ook veel naar het strand geweest met de warmere dagen. Op die warme dagen was het overigens ook goed toeven op het grote terras van chalet nr.10. Genieten van de intense rust die er op de camping heerst onder het genot van een hapje en een drankje. Mogelijk komen we nog een 3ekeer terug.

Groetjes Rein en Nieta.